Scouting st. Stephanus Martina

Bouw mee!!!

Acties

Zoals als bekend willen wij onze blokhut verbouwen. Voor deze verbouwing hebben wij natuurlijk geld nodig. Dit willen wij via 2 manieren proberen te verdienen. Ten eerste is er een actie commissie opgericht. Deze commissie gaat zich volledig richten op het opzetten van acties met de leden van de vereniging en het opzetten van een sponsoring plan.

Als tweede is er een fondsen werving commissie opgericht. Deze commissie probeert om via fondsen die de samenleving een warm hard toe dragen geld te verkrijgen om gerichte aanpassingen aan onze vernieuwde blokhut te kunnen doen. Zo moeten we rekening houden met de beschikbaarheid van onze blokhut voor minder valide mensen.

Hieronder meer informatie over de verschillende commissies

 

Actie commissie

De actie commissie bestaat uit een 10 tal leden die zich voornamelijk bezig houden met het organiseren en uitvoeren van diverse ludieke acties. Dit met het doel om een bedrag op te halen om de verbouwing van onze nieuwe blokhut te verwezenlijken.

Wilt u meer weten over deze commissie of de lopende / komende acties kijk dan op de volgende pagina

Fondsen werving commissie

De fondsen werving commissie bestaat uit 4 leden die zich bezig houden met het aanschrijven van fondsen. Het gaat om de fondsen die de samenleving een warm hart toedragen. Wij als scouting willen de fondsen vragen om gericht te investeren in het jeugdwerk wat wij doen. Al de gelden worden dan ook rechtstreeks besteed aan de verbouw van de blokhut zodat de jeugdleden hier jarenlang profijt van hebben.

Wilt u meer weten over deze commissie kijk dan op de volgende pagina

Nieuwsbrief aanmelden

[mc4wp_form id=”912″]

Actie kalender

Geen activiteiten.