Benefiet Summer Festival

Afgelopen jaar presenteerden wij de verbouwplannen voor Blokhut Borghende, het clubhuis voor Scouting St. Stephanus Martina. Ondertussen zijn er diverse acties op gezet en er staan nog veel meer leuke donatie-acties op de planning. Nu onze presentatie bijna een jaar geleden is, wordt het tijd om de geldbarometer bij te werken.

Voor al onze vrienden wordt op zondag 15 juli 2018 het Benefiet Summer Festival georganiseerd. Deze middag wordt het blokhutterrein omgetoverd tot een gezellig festival waar je kunt genieten met vrienden, kennissen en familieleden van live muziek en een overheerlijke BBQ.

Millennium Showband

De Millennium Showband uit Borne speelt al vele jaren lang op bruiloften maar ook op personeels- en buurtfeesten, op schuttersfeesten en op iedere andere feestelijke gelegenheid. Voor een beperkt gezelschap maar met even groot gemak ook in een grote feesttent. En het is juist die ervaring, in combinatie met de muzikale kwaliteiten, die deze band tot een gezelschap van routiniers maakt. Maar wel muzikanten die het optreden met de band nog steeds als hun hobby zien en daardoor iedere avond opnieuw gemotiveerd en enthousiast voor het publiek verschijnen.

Graag willen we jou, als nauw betrokkene van onze scouting vereniging, van harte uitnodigen voor dit Benefiet Summer Festival. Natuurlijk hopen we dat je nog veel meer familieleden, vrienden en kennissen meeneemt!

Tickets bestellen

Tickets incl. BBQ zijn hier te bestellen voor € 15,- per stuk. Kinderen zijn ook van harte welkom en hebben tot 10 jaar gratis entree. Natuurlijk komen alle opbrengsten ten goede aan de verbouw van onze blokhut.

Klik op de button hieronder en bestel de tickets!