Lange tijd is er bij Scouting St. Stephanus Martina onzekerheid geweest of ze op de huidige locatie aan de Twickelerblokweg 18 konden blijven. Toen de plannen voor de rondweg achter onze blokhut definitief waren en het duidelijk was dat we op ons stekkie konden blijven, zijn we gestart met het maken van plannen om onze blokhut “Borghende” te verbouwen en uit te bereiden. Deze plannen verkeren nu in een vergevorderd stadium waarbij het moment daar is om deze te presenteren. Op 16 juli 2017 houden wij dan ook een besloten bijeenkomst voor genodigden zoals buren, relaties en andere belanghebbenden waar wij in een korte presentatie de plannen laten zien.

Medio september zullen we een opendag organiseren waar iedereen welkom is om onze verbouwplannen te komen bekijken.

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze plannen en stand van zaken meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.